• idag
  28 sep
  14°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  12°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  16°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  16°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

När ska mardrömmen ta slut?

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tar upp allvarliga händelser som utspelat sig under ett par års tid. Däribland klotter med allvarliga anklagelser.
Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT
Med anledning av klottret vid E18 utanför Kristinehamn för ett par veckor sedan vänder jag mig till alla kristinehamnare och andra som har uppmärksammat eller hört talas om detta. Jag syftar på klottret där min dotters fulla namn med påståendet om våldtäkt på sin son, mitt barnbarn, stod sprayat med stora svarta bokstäver på ett vitt plank. Jag antar att många undrar vad detta handlar om. Detta klotter är bara ett av en rad liknande händelser de senaste två åren.

Jag vänder mig också till er nu, Ni som utför dessa brott som det faktiskt handlar om. Vad vill ni egentligen med era lögner, kränkningar och grova förtal, vad är ni ute efter? Ni har sprayat på gator och vägar, i gångtunnlar, på hus, på plank ja, även på vår garageport. Ni har kränkt min dotter och kallat henne hora, ni har hotat (”du kommer inte undan”) och skickat kränkande brev och paket. Vid ett tillfälle har (du) överfallit min dotter och spottat henne i ansiktet. Vid två tillfällen har ni vandaliserat hennes bil, sprayat på den och punkterat däcken….och det värsta av allt, ni har hotat (skickat brev) och förtalat mina barnbarn på olika sätt.

Detta har pågått i mer än två år nu och bara eskalerat i grovhet. Det är ingen tvekan om att det handlar om sjuka människor, friska människor gör inte så här! Men det måste ju ta på era krafter att hålla fasaden utåt gentemot kollegor, bekanta och anhöriga. För att inte tala om alla lögner som ni måste hålla reda på och som ni sprider ut. Men det är kanske med hjälp av er enorma förmåga att projicera era egna sjuka beteenden och handlingar på andra som ni orkar hålla skenet uppe.

Sist men inte minst så tänker jag på era barn som tvingas leva i denna miljö, så fylld av hat och ondska. Jag hoppas verkligen att någon i er omgivning reagerar/agerar snart och ser igenom ert skådespeleri och tar sitt ansvar och kontaktar myndigheterna. Det är nog det enda som skulle kunna få stopp på era vidriga, och i högsta grad brottsliga, handlingar.

Mamma och mormor

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.