Om krångliga e-förslag

Insändare
PUBLICERAD:
Kommunen har tagit till sig av kritken i insändaren om e-förslag.
Foto: Lena Richardson
Med anledning av måndagens insändare ”För krångligt att lämna förslag”.
Först vill vi tacka för skribentens e-förslag som nu ligger ute för röstning, vi vill också tacka för att vi fick ta del av synpunkter på hur tekniken upplevs.

Självklart tar vi till oss av kritiken, vår strävan är att det ska vara så användarvänligt som möjligt. Vår ambition är att alla ska kunna lämna förslag och den som upplever tekniken som ett hinder eller inte har tillgång till dator kan lämna e-förslag via blankett som finns på biblioteket och i kommunhuset Uroxen.

Vi har – mot bakgrund av insändaren - nu förtydligat informationen på vår hemsida så att det också framgår att det går att lämna in medborgarförslag via blankett. Tack Lisbeth för att du uppmärksammade oss.

Anders Åström, Kristinehamns kommun

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.