Brottsofferjouren hjälper också till

Insändare
PUBLICERAD:
Man måste inte ha gjort en polisanmälan för att få hjälp av brottsofferjouren.
Foto: Anders Wiklund/TT
Kommentar till ”Våld, missbruk och psykisk ohälsa sätts inte i karantän”

Att Coronaviruset ställer till det i vårt samhälle och att vi behöver tänka om på många olika sätt för att hjälpa särskilt utsatta och försöka förhindra att de begränsningar vi är tvungna att ta del av just nu, har artikelförfattarna helt rätt i. De har också räknat upp olika instanser och hjälporganisationer som man kan kontakta vilket är utmärkt. Kom ihåg att också Brottsofferjouren är till för människor som råkat ut för brott och våld, för vittnen och för anhöriga till brottsoffer.

Vi finns i hela länet och i östra Värmland (Kristinehamn, Storfors och Filipstad) är vi tillgängliga på

Telefon: 0550 – 122 20 och 072 – 246 60 43

Facebook: Brottsofferjouren Östra Värmland

E-post: info@o-varmland.boj.se

Du behöver inte ha gjort polisanmälan för att kontakta oss. Att prata med en medmänniska t ex när det varit bråk hemma är bra. Bara genom att berätta och sätta ord på dina känslor kan göra att det känns bättre och hjälpa dig att tänka klart, för att sedan kunna bestämma dig för hur du ska gå vidare.

Brottsofferjouren Östra Värmland

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.