Mini-McDonalds i Storfors

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten skulle vilja se en liten McDonalds i Storfors
Foto: FREDRIK PERSSON
I Storfors just nu finns det bara Taverna och Folkets hus pizzeria och det blir uttjatat att bara äta pizza, hamburgare och kebabtallrik med mera.

På McDonalds finns det frukost på morgonen och dom har 24-timmarsöppet, vilket kan leda till att det kan komma fler människor dit och köpa mat till exempel folk som ska åka långt eller bara vi i Storfors som är hungriga.

Man skulle kunna sommarjobba eller ha prao där.

Man kan gå dit på håltimmar, raster, efter skolan eller dom som åker buss kan gå dit om man till exempel slutar tidigare och man måste vänta på bussen så kan man gå dit och äta. Fler kan jobba där till exempel om man har svårt att få jobb.

Det finns en mindre bra sak med att ha en Mini-McDonalds är att det inte är så mycket folk i Storfors och då kanske inte ekonomin blir så bra. Man skulle kunna ha Mini-McDonald’s bredvid Taverna i den gamla godis affären där det redan finns en lokal. För där ligger den bra till när det kommer folk som åker bil och sånt förbi där.

Det kommer bli roligare att vara i Storfors på kvällarna som att typ ta ett kompisgäng och cykla eller gå dit och äta, prata och bara vara med varandra. Jag tycker att det skulle vara bra med en Mini-McDonalds för att ha någonstans där maten passar mig, jag vet många av mina kompisar som också skulle uppskatta att ha McDonald’s här för all annan mat är så uttjatad, själv tycker jag att maten på donken är bra för maten passar alla vare sig om man vill ha sallad, chicken nuggets, hamburgare, milkshake, glass, chilli cheese eller något annat. Jag tycker det finns mer att välja mellan på McDonalds än det finns på Taverna och Folkets hus pizzeria.

Det finns många åsikter om donken men jag frågade mina kompisar vad dom tycker om donken, många tycker att maten är snabb, maten är god, det finns frukost på morgonen och att det är öppet året om. Och Storfors blir en roligare by att vara i då, tack för mig.

En hungrig tonåring från Storfors

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.