Bevare oss för Miljöpartiet

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten har flera politiska åsikter om världens tillstånd.
Foto: SCANPIX
Jag har läst några insändare från miljöpartister och tar mig för pannan.
Invandringen ska öka och det kommer att vara positivt för Sverige.
Nu tror man att undertecknad är rasist men det är jag definitivt inte, utan jag ser mig mer som realist.

Människor som flyr från krig skall vi självklart ta hand om men där måste vi kvotera mellan mottagarländerna. Sverige kan självklart inte ta hand om alla som flyr utan där får vi kräva att andra länder inom EU tar sitt ansvar.

Vi måste erkänna att den integrationspolitik som vi har inte fungerar. Invandrare hamnar i områden som ”vanligt” folk inte vill bo på, vilket leder till segregation.

Vi måste självklart ta ett stort ansvar för de människor som flyr hit, vilket vi inte gör.

Tyvärr är många invandrare lågutbildade och till och med analfabeter vilket medför stora problem att få in dom på arbetsmarknaden.

Nu är det tyvärr så att alla som kommer till Sverige är inte flyktingar som flyr från krig utan kommer av ekonomiska skäl.

Hamilton skriver om svenska onda människor som har begått hemska brott vilket jag instämmer i, men jämför inte detta med den brottslighet vi har dag. Det är som att jämföra styv kuling med en tsunami.

I stort sett varje dag läser vi om mord, knivdåd, sprängningar, våldtäkter, med mera vilket inte var så vanligt om vi går tillbaka till Ausonius tid. Det måste väl även en miljöpartist erkänna att brottsvågen har eskalerat i vårt samhälle.

Nu frågar man sig om brottsvågen beror på den eskalerande invandringen så är tyvärr svaret, ja.

Vi har tyvärr fått in ett klientel som inte respekterar vårt sätt att leva, våra lagar och förordningar.

Jag har kontakter inom polisen och även inom våra fångvårdsanstalter och tyvärr är det så att majoriteten inte har svenska namn av buset. Säg därför inte att invandringen enbart är positiv utan se den bistra sanningen.

Nu till klimatprofeten Askling och hans förebådande om Ragnarök i världen.

Sverige är givetvis en förebild när det gäller återvinning, utsläpp från industrier och vårt sätt att sköta den svenska skogen med mera.

Vi skall vara medvetna om att den svenska skogen förbrukar all den koldioxid som vi producerar i Sverige, så i det fallet är vi klimatneutrala. Det i sin tur bygger på att vi hela tiden har växande skog som kräver koldioxid för att växa, vilket med ett annat ord kallas för fotosyntesen.

Därför skall vi inte satsa på mer reservat med gammal skog som i motsatts ökar mängden koldioxid.

Avslutningsvis så tror jag och även mer namnkunniga att det är solen som styr vårt klimat och inte människan. Vi har under årmillioner haft både istid och tropiskt klimat och då fanns inte vi!

Realisten

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.