Tjejjour föreläser på museet

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Utställningen "I woke up like this" på Kristinehamns konstmuseum lider mot sitt slut. På lördag gästar Karlstads tjejjour som ska reflektera kring utställningen samt föreläsa om normer och makt.

Under sommaren har Cajsa von Zeipel och Annika von Hausswolffs verk visats på Kristinehamns konstmuseum. Utställningen belyser kvinnans roll i samhället och lyfter frågor om matriarkala maktstrukturer, social tillhörighet, identitet och sexualitet.

På lördag hålls en kostnadsfri visning av utställningen. På plats under dagen finns även Karlstads tjejjour som svarar på frågor och som även håller en föreläsning om normer och makt.

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.