Fy hundan för dåligt underhåll

Insändare
PUBLICERAD:
Hundlekparken vid Sunneberg är i ett uselt skick.

Den är i stora delar täckt av högt gräs och annan växtlighet. Man ser inte hundarna när de är i den delen av hagen där det är som värst. Och det är inte lätt att ta sig fram där som hundägare,bland diken och gropar.

Dessutom behöver stängslet ses över. Där finns gott om ställen nertill, där hundar lätt kan ta sig ut. Speciellt de små raserna. Jag har vid flera tillfällen haft en dialog med kommunen som säger att det är djurskyddets sak att sköta hagen och djurskyddet hävdar å sin sida att det är kommunens ansvar.

Så, kan någon ge svar på var ansvaret ligger? Det är så tråkigt att det ska vara så här.

Fy hundan

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.