Trevligare i skärgården

Insändare
PUBLICERAD:
Jag tycker att det har varit trevligare i skärgården i sommar när det inte stått bilar parkerade intill skulpturen.

Försöket med en parkmiljö har varit fint och bra. Turisterna har nog inte brytt sig alls, eftersom de inte är vana att kunna parkera där. Kristinehamnarna behöver lära om lite, men det ska väl gå. Allt måste inte vara som det alltid varit. Och funktionshindrade bilförare kan faktiskt parkera nära.

Sedan tror jag de flesta gör som jag om de har någon med sig som går illa. De kör fram bilen och låter passageraren kliva av nära cafét om det är dit sällskapet är på väg. Sedan åker föraren och parkerar bilen. Det fungerar utmärkt på de flesta ställen, även i skärgården.

Kristinehamnare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.