Svar om badplats

Insändare
PUBLICERAD:
Svar till insändaren ”Badplats behöver snyggas till”.

Vi tackar för synpunkterna om att Skymningens badplats bör snyggas till och det är någonting som vi också gör, varje år inför sommaren och i relation till vilka ekonomiska möjlighet vi har.

Vi har uppmärksammat behoven kring just skymningen och har haft dykare på plats för att säkerhetställa att det inte finns farliga föremål på botten, vi har entreprenörer och vår egen personal på tekniska förvaltningen som sköter städet av bryggan, vassröjning, städning av stranden och trimning av slänten samt underhåll av toaletter.

Angående kommentaren om att ”Det måste väl finnas obegränsat med arbetslösa i kommunen som kan tänkas göra en insats innan sommaren är slut” så kan eller vill inte vi förorda arbetslösa människor att städa våra badplatser.

Dessutom är vi inte ekonomiskt oberoende utan vi har en budget att förhålla oss till och utifrån den försöker vi göra det så bra som det är möjligt. Vill man däremot skapa en intresseförening för att utveckla och förbättra badplatserna så får man höra av sig till Kristinehamns kommun för en sådan lösning.

Kimmie Åhlén, Fritid och idrottsutvecklare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.