Nytt språkrör för Miljöpartiet i Värmland

Politik
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Cecilia Boman Lindström och Jesper Johansson.
Cecilia Boman Lindström från Väse har valts till nytt kvinnligt språkrör för Miljöpartiet i Värmland.

Boman Lindström valdes vid en distriktsstämma i anslutning till partidistriktets valvaka på söndagskvällen.

– Det är oerhört roligt och spännande att få det här förtroendet av medlemmarna i MP Värmland. Och det är roligt att vara en del av en förening med medlemmar som arbetat så hårt och outtröttligt inför valet och för miljöfrågorna, säger Cecilia Boman Lindström i ett pressmeddelande.

Som manligt språkrör fortsätter Jesper Johansson från Grums.

Under söndagen valdes också Lennart Bryntesson från Årjäng till ny distriktsordförande.

– Jag brinner för en levande landsbygd, och är stolt att vårt parti vågar välja en distriktsordförande som bor långt bort i skogen. Jag är glad att jag nu får chansen att jobba med strategiska frågor, som både miljöfrågorna och landsbygdsfrågorna är, säger Lennart Bryntesson.

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.