Vilket system!

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten hade velat se mer flexibilitet från polisens sida vid passansökan.
Foto: Christine Olsson/TT

Att först få vänta tre veckor innan man får komma och söka om förnyat pass och tyvärr på grund av trafik kommer jag försent och förklarar detta för personalen på polisstationen. Tyvärr säger personalen då får du boka en ny tid. En ny tid, jag åker om 14 dagar säger jag vänligt.

Tyvärr är svaret. Ingen mer kund fanns där men nej då vill alla göra likadant förklarar kollegan som nu hört detta. Å de har gått på knäna för det finns inga poliser? Jaha och vad hjälper det mig i denna stund?

Jag hjälper dig hitta en ny tid men tyvärr ingen i våra grannstäder däremot i Torsby. Herregud i Torsby, här står jag med alla papper och en tonåring som tagit ledigt från skolan och jag från mitt jobb. Och ingen kund som vill ha hjälp men nej de gör andra saker emellan kunderna svarar kollegan mig.

Vad är det för något system?

Ta veckor att få tid och att göra något för en annan människa som av misstag kom för sent men ändå beställt tid, nej det fanns inte på kartan.

Vi får väl hoppas att vi inte får problem när vi åker till Torsby så vi kommer några minuter för sent. För att talesättet det finns väl inte regel där man inte kan göra ett undantag fanns inte i alla fall på Kristinehamns polisstation. Skäms på er.

Någon som ville åka på semester

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.