Tog saken i egna händer

Insändare
PUBLICERAD:

Det krävdes att "Bamses" barnbarn Greta Thunberg tog saken i egna händer och startade en protest mot vuxenvärlden för att vi bara pratar, men inte gör någonting i miljöfrågor. Idag fredagen den 15:e mars protesterar barn och ungdomar över hela världen mot dig, mig och alla andra vuxna.

Dax för oss vuxna i Kristinehamn att också visa att vi kan. Låt bilen stå och gå eller cykla till jobbet. Du får motion, luften blir renare och trafiksituationen blir bättre. Du blir också ett bra föredöme, för barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör.

Läste i Nkp att en manifestation ska hållas på torget. Vore intressant att veta hur många av deltagarna som åker bil dit, för det är ju precis det och ni som är problemet.

Heja Greta

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.