Stor e-sportsatsning i Kristinehamn

Ekonomi
PUBLICERAD:
E-sporten växer så det knakar. 2021 kommer spelandet att omsätta mellan 13-14 miljarder kronor.
Foto: JOHAN NILSSON / TT
I Kristinehamn finns det förhoppningar om ett nytt regemente. Prognosen är i högsta grad osäker, men ett är säkert. Flera av kasernerna vid gamla A 9 kommer framöver att fyllas av tusentals svenska och utländska datorspelare som bjudits in av ett nytt e-sportföretag, Lentross, som startar verksamhet i början av maj.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.