Under Vänliga veckan hyllas alla relationer

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Emelie Gustafsson och Johanna Pettersson Östlund fyrar av varsitt vänligt leende.
Foto: Ingrid Ramberg
Emelie Gustafsson har axlat ansvaret som vikarierande aktivitetsansvarig på centrumföreningen Omtänksamma Kristinehamn under Sandra Strömmens föräldraledighet. Ett av de första uppdragen är temaveckan Vänliga veckan – sex dagar av extra mycket omtanke och vänlighet – som anordnas ihop med kommunens förebyggarenhet.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.