Hela människan får 33 000

Nyheter
PUBLICERAD:
Den ideella föreningen Hela människan har ansökt om extra medel för 2018 för att ha råd med mer personal. Socialnämnden har nu beviljat att ge föreningen 33 000 kronor.

Hela människan driver en öppen social verksamhet och består av Ria och Återbruket. Ria erbjuder social gemenskap och Återbruket arbetar för att skapa sysselsättning för personer i behov av en anpassad arbetsplats. Hela människan skriver i sin ansökan att den vill utveckla verksamheten men att det då krävs ytterligare en tjänst på 50 procent. Nu ber man socialnämnden om 50 000 kronor för att delfinansiera detta.

Socialnämnden beslutar att ge föreningen 33 000 kronor i extra anslag.

Hela människan får 33 000 kronor för att utveckla verksamheten.
Foto: Sofia Telby
Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.