Dömdes till fängelse – dök inte upp

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En person i 60-årsåldern dömdes till fängelse. Men när det var dags att avtjäna straffet dök inte personen upp.

60-åringen har dömts för grov misshandel och ska avtjäna ett fängelsestraff på ett år och två månader. När det var dags att avtjäna straffet dök inte personen upp. Kriminalvården har därför efterlyst personen. Om 60-åringen påträffas ska denne föras till närmsta anstalt eller häkte.

En person från Kristinehamn dök inte upp när det var dags att avtjäna straffet.
Foto: Johan Nilsson/TT
Så här jobbar NKP med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.